Antabuse

Disulfiram online — proti nadměrné konzumaci alkoholu, jak funguje?

antabuseZbavit se nadobro alkoholu může představovat docela náročný úkol, který člověk sám zvládá poměrně těžce. Je potřeba vynaložení obrovského úsilí a snažit se tento úkol překonat jak nejlépe dovedete. Tato situace tak může být ve vašem životě velmi obtížným a stresujícím obdobím, které ale vy sami chcete překonat. Můžete začít vnímat negativní vlivy na vás samotné, tak někdy i na vaše okolí, které by vás zcela jistě rádo podpořilo.

Nátlak typu “začni už něco dělat” určitě není pro nikoho příjemný, a proto vám v tomto článku představíme možné řešení. Dvojím účinkem – fyzickým i psychickým, vám může efektivně pomoci generický lék Antabuse z Indie, který je v České republice známým prostředkem k získání alkoholové abstinence.

5


Balení 250mg
Balení
Cena
Za pilulka
Koupit
250mg × 30 prášky
1 077,84 Kč
35.93
250mg × 60 prášky
1 265,50 Kč
21.09
250mg × 90 prášky
1 687,72 Kč
18.75
250mg × 120 prášky
1 969,21 Kč
16.41
250mg × 180 prášky
2 532,17 Kč
14.07
Doprava Mezinárodní neregistrovaná pošta zdarma
Balení 500mg
Balení
Cena
Za pilulka
Koupit
500mg × 32 prášky
1 124,76 Kč
35.15
500mg × 60 prášky
1 406,24 Kč
23.44
500mg × 92 prášky
1 945,75 Kč
21.15
500mg × 120 prášky
2 250,69 Kč
18.76
500mg × 180 prášky
2 954,40 Kč
16.41

K čemu se Antabuse používá

Disulfiram, aktivní složka tabletky, pomáhá pacientům, kteří se potýkají s nadměrnou konzumací alkoholu. Jakmile dojde k požití alkoholu, tato látka navodí nepříjemné pocity na zvracení nebo bolesti hlavy. Její efekt je jak fyzického, tak i psychického rázu. Fyzicky se necítíte po požití alkoholu ve své kůži a to má za následek i psychický důsledek – chcete se tomuto stavu vyvarovat i do budoucna. Pozor ale, užití tohoto léku byste měli v prvé řadě konzultovat se svým lékařem, který vám jeho používání schválí a bude na vás během vaší léčby dohlížet.

Jak Antabuse správně používat

Tabletky Antabuse se podávají ústně se sklenicí vody. Tabletky si můžete i rozdrtit a podat smíchané s nějakým nápojem. Nikdy tablety neberte během prvních 12 hodin od požití alkoholu a dbejte na dodržení dávkování, které naleznete v příbalovém letáku. Užívání nepřerušujte, pouze na doporučení lékaře. Je také na vašem lékaři, zda občas dávkování pozmění kvůli lepším výsledkům. Nikdy ale neberte tablety ve větším nebo menším množství, než máte doporučeno.

Předávkování: Pokud si myslíte, že jste užil(a) příliš mnoho tohoto přípravku, okamžitě kontaktujte toxikologické středisko nebo pohotovost. Pozor, tento léčivý přípravek je určen pouze pro Vás. Nesdílejte tento lék s ostatními. Tento léčivý přípravek může reagovat s alkoholem i 14 dní po užití poslední dávky.

Co se stane, pokud si zapomenu vzít Antabuse

Občas se zkrátka stane, že na dávku nebo léky zapomeneme. Kdo často zapomíná, tak si tohle již jistě hlídá pomocí různých upozornění a připomínek. Pokud ale nejste typický zapomínač, a i přesto se vám stane, že si zapomenete podat dávku, vemte si ji co možná nejdříve. Pokud jste tuto skutečnost zjistili téměř v čase další dávky, vemte si pouze tu plánovanou dávku a nikdy náhradní dávky navíc. To by mohlo vést k horším efektům nebo dokonce i předávkování, které by určitě v naší léčbě nebylo žádoucí.

Co mám říct svému lékaři před užíváním Antabuse?

Antabuse se bez receptu  sice volně prodává online, avšak váš lékař by měl určitě vědět, zda netrpíte například cukrovkou, nějakým srdečním, jaterním nebo ledvinovým onemocněním, nesnažíte se otěhotnět nebo jste třeba nedávno nepozřeli alkohol (celé seznamy naleznete v podrobnostech o produktu).

Jaké jsou vedlejší účinky léku Antabuse?

Lék Antabuse může mít vedlejší účinky a některé z nich, jako třeba alergické reakce, změny ve vidění, zmatenost nebo tmavší moč byste měli ihned konzultovat se svým lékařem. Účinky, jako bolest hlavy, únava nebo závratě, nejsou příliš závažné ale na jejich konzultaci se také raději domluvte s vaším lékařem. Pokud se ovšem necítíte ve své kůži nebo s pocitem, že “něco není v pořádku”, pak to není radno nechat být a konzultace s lékařem je určitě namístě.

Interakce léku Antabuse s jinými látkami a produkty

Přípravek Antabuse, podobně jako další léky, může interagovat s jinými medikamenty. Neberte proto lék s žádnou z těchto látek:

  1. alkohol nebo jakýkoliv výrobek obsahující alkohol
  2. amprenavir
  3. kokain
  4. lopinavir; ritonavir
  5. metronidazol
  6. perorální roztoky ritonaviru nebo sertralinu
  7. paklitaxel
  8. paraldehyd
  9. tranylcypromin

Celý seznam interagující látek si opět můžete přečíst v příbalovém letáku nebo detailních popisu produktu, který můžete nalézt třeba na online lékarnách.

Zejména s alkoholem, který není nápojového typu, se můžete setkat poměrně snadno a tak je dobré vědět, na co si dát v takovém případě pozor. Mezi některé výrobky, které jej obsahují, patří voda po holení, kolínská voda, parfém, antiperspirant, ústní voda, antiseptické stahující přípravky na pleť, barvy na vlasy a další.

Vyvarujte se kontaktu s nekonzumními výrobky, které mohou obsahovat alkohol: ředidla, rozpouštědla, mořidla, laky a další.

Zkontrolujte etiketu, zda některý potravinářský výrobek nebo lék neobsahuje alkohol. V případě dotazů se neváhejte zeptat svého lékaře.

Jak dlouho musím Antabuse používat?

Antabuse se standardně užívá cca 1 rok, avšak nejkratší možná doba by to měla být zhruba 6 měsíců. Je možné se s lékařem domluvit i na kratší době, třeba 1-2 měsíce. Tato kratší doba se avšak používá například u pacientů, kteří si již léčbou prošli a Antabus potřebují jako takovou pojistku. Zaručí jim, že se k alkoholu určitě nebudou chtít v žádném případě vrátit. Psychický účinek Antabusu zde tedy bude ještě výraznější.

Kde mohu Antabuse koupit bez receptu online?

Lék můžete bez předpisu levně koupit online, kde je cena obvykle nižší. Stačí si vyhledat “prodám Antabus”. Znovu zmiňujeme se před jeho použitím poradit se svým lékařem. Doručení objednávky probíhá v řádu pár dnů, takže se k přípravku dostanete rychle a jednoduše vám může být zaslán přímo k vám domů. Online lékárny prodávající přípravek bez receptu nabízí v různých balení, takže si můžete objednat přesný počet kusů, který budete potřebovat ve své léčbě.

Antabuse prodej bez receptu – jaká je cena?

Cena online prodeje nejmenšího balení 30 tablet začíná u cca tisíc sto korun a cena za tabletu se s vyšším množstvím postupně snižuje. Velikost balení si tedy můžete vybrat podle potřeby.

Jak a kde Antabuse skladovat

Skladujte při pokojové teplotě mimo dosah vlhkosti, tepla a světla. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužitý léčivý přípravek po uplynutí doby použitelnosti vyhoďte.

Závěr – přípravek proti alkoholu Antabuse

Antabuse s prodejem bez receptu může být skvělým a poměrně jednoduchým prostředkem k zabránění nadměrné konzumace alkoholu, se kterou se můžete potýkat. Tato situace není lehká pro žádného člověka, a tudíž toto rychlé a efektivní řešení může být vhodnou pomocí při jejím zvládání. Další výhodou je, že nemusíte, kromě svého lékaře, nikam na veřejnosti chodit. Stačí pouze nezapomínat na pravidelné dávkování, jenž je stěžejním bodem v účinnosti léku.

Efekt navození nepříjemných pocitů po požití alkoholu vás tak může rychle odradit a zároveň i obrnit sebevědomím do budoucna, kdy k alkoholu budete mít silný odpor. Užívání léku Antabuse vždy konzultujte s lékařem, který vám doporučí přesné postupy a dávkování.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *